top of page

«Всеукраїнська школа онлайн» та онлайн-уроки на МТВ


З 6 квітня для учнів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки. Уроки проходитимуть щодня, з понеділка по п’ятницю, до кінця карантину. Кожного дня вони починатимуться о 10:00 на каналах: 8 клас – Індиго та УНІАН 9 клас – Рада та UA:Культура 10 клас – UA:Перший 11 клас – М1


Дистанційне навчання відбуватиметься по буднях до кінця карантину на телеканалі "МТБ". Відеоуроки будуть проходити з 11 до 14.00. Крім того, трансляція буде здійснюватися на офіційній сторінці каналу у Facebook, відеоуроки можна буде подивитися і на YouTube-сторінці каналу.

До слова, аби повторити вже пройдений матеріал, можна переглянути відеоуроки в спеціальному розділі на сайті "Маріупольського телебачення".

Нагадаємо, загальнонаціональний карантин, який мав тривати до 3 квітня включно, продовжено на 21 день – до 24 квітня включно. Відповідне рішення Уряд ухвалив 25 березня 2020 року. Таким чином, усі заклади освіти незалежно від форми власності та сфери управління мають продовжити карантинні заходи до відповідного терміну.


  • Facebook
  • Instagram
Видеопубликация для соцсетей 1080x1080
школьники.png

417

bottom of page