top of page

Всесвітній день безпечного Інтернету



6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою створення кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення кращого цифрового досвіду.

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю. Понад 130 країн підтримали ідею Дня безпечного Інтернету, мільйони людей в усьому світі об'єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах.

Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні запрошує долучитися до спільного проведення цього дня у вашій родині, школі, місті, організації, країні, світі.

«День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у навчальному закладі, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях. З кожним роком до відзначення цього дня в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій. Так, наприклад в 2017 році в Україні, крім навчальних закладів, бібліотек, громадських організацій, Інтернет-провайдерів та IКТ-компаній, медіа, долучились й представники місцевих органів влади, які розміщували ідеї для батьків з безпеки дітей онлайн на своїх офіційних сайтах. Ми б хотіли подякувати кожному та кожній, хто організовує, бере участь, висвітлює заходи до Дня безпечного Інтернету 2018! Саме ви робите цей День в Україні – день заради безпечнішого та кращого Інтернету!», - Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.


Дізнайтеся більше про День безпечного Інтернету на www.saferinternetday.org,

інформацію про заходи в Україні: https://www.saferinternetday.org/web/ukraine/sid


  • Facebook
  • Instagram
Видеопубликация для соцсетей 1080x1080
школьники.png

417

bottom of page